Fikk velfortjent applaus – Larvik

Fikk velfortjent applaus

Larvik-jentene tapte 17-34 og røk ut av sluttspillet, men det formelle var det ingen som brydde seg om i sluttspillets semifinale. Jentene som har spilt i de to kampene fikk velfortjent applaus og blomster.

– Vi har ikke følt noe press i disse kampene, bare ha full innsats og gjøre det vi er best til. Det vi får til er godt nok, og vi heier på hverandre. Jeg er utrolig stolt av jentene, sier Guro Ramberg til larvikhk.no.

Larvik scoret ni mål i den første kampen. På hjemmebane ble det like mange allerede før pause, og jentene fikk applaus da de kom ut på banen etter pausepraten.

Guro Ramberg scoret sitt åttende mål for dagen da hun satte inn Larviks siste mål denne sesongen, før Henny Reistad fastsatte sluttresultatet til 17-34.

Hun ble kåret til Larviks beste spiller i kampen. Etterpå skrøt hun av lagvenninnene og spesielt målvaktene, som reddet mange skudd.

– Publikum var med og heiet, jeg følte meg skikkelig hjemme. Det var litt bedre stemning enn det pleier. Jeg koser meg når jeg er på kamp, stråler en fornøyd Guro Ramberg.

Det var litt utskiftinger av spillere i forhold til kampen i Kristiansand. Emilie Jensen fikk sin debut for Larvik. Janne Klevstad spilte også, men hun spilte også for klubben i perioden 2007–09.

Etter to seirer til Vipers var det ikke behov for en tredje kamp i sluttspillets semifinale og sesongen er dermed over for Larvik Håndballklubb.

Larvik–Vipers 17-34 (9-17). Semifinale i sluttspillet, 2. kamp.
Målscorere for Larvik: Guro Ramberg 8 (2), Sofie Løwe 4, Monica Ingri 1, June Andenæs 1, Mathilde Knutsen 1, Emilie Jensen 1, Janne Klevstad 1.