Klart tap i Kristiansand – Larvik

Klart tap i Kristiansand

Vipers vant 33-19 over Larvik i det 50. møtet mellom de to eneste ubeseirede lagene i eliteserien.

Norges to lag i Champions League holdt følge til 8-8 etter 17 minutter, men nærmere kom ikke Larvik mot Vipers denne onsdagen.

Flere feil i angrep bidro til at gjestene kun scoret ett mål resten av omgangen. Ved sidebytte ledet Vipers 17-9 og etter pause viste sørlendingene at de i øyeblikket er Norges suverent beste lag.

Det åttende tapet for Vipers var det største tapet for klubben som forrige sesong tok over de tre norske titlene etter Larvik.

Vipers har dermed vunnet tosifret over de to andre lagene som er tippet på pallen denne sesongen. Larvik er fortsatt på 2. plass på tabellen etter fem serierunder.

Nå må Larvik-jentene nullstille, for til helgen er det første hjemmekamp i Champions League, der Budućnost er motstander. Montenegrinerne er Larviks motstander for niende gang i turneringen.

Målscorere for Larvik: Karoline Lund 6 (4), Martine Wolff 3, Emilie Christensen 3, Maria Hjertner 2, Mari Finstad Bergum 1, Mari Molid 1, Mathilde Rivas-Toft 1, Marte Figenschau 1, Tonje Roth Berglie 1.