Sesongkort 2018/19

Skrevet av Espen Nyhus

Vi har nå åpnet salg av sesongkort.

Sesongkortet gjelder for de kampene  I Boligmappa Arena klubben pr nå er kvalifisert til, dvs  alle sesongens seriekamper (11 kamper) i Eliteserien, høstens 3 kamper i Champions League, samt Cup-kamper. Sesongkortet vil også være gyldig på eventuelle sluttspillskamper.

Du kan velge plass på felt A,B,C,D,E ( i TV sonen) Etter ønske fra TV- produksjonen har vi denne sesongen flyttet alle sponsor- og sesongkortplasser på motsatt side av arenaen. Dette er for å skape bedre TV-bilder. Håper på forståelse for dette..

Til dere som står på liste over sesongkort fra forrige sesong – plassene deres er reservert inntil videre. (Da speilvendt til motsatt side av tribunen) Ta kontakt dersom dere vil ha plassene for kommende sesong. Send gjerne en mail til billett@larvikhk.no

Priser:
Barn:         500,-
Honnør:   1250,-
Voksen:    1750,-

Sesongkortene kjøper du her: Sesongkort 2018/19

Vi har også Familiesesongkort tilgjengelig på forespørsel.
Ta kontakt med billett@larvikhk.no for bestilling av disse kortene.
Prisen er 3000,- for to voksne + 100,- i tillegg pr. barn under 16 år.

Håndball er best live i Boligmappa Arena Larvik – velkommen på kamp!