Ett poeng nærmere – Larvik

Ett poeng nærmere

Larvik revansjerte cuptapet for Stabæk da de vant 35-17 i Nadderud Arena onsdag. I hovedstaden tok Oppsal poeng fra Vipers etter 30-30. Fem runder før slutt skiller det ett poeng mellom de to topplagene.

Larvik var foran i hele kampen, og før det var gått ti minutter ledet gjestene 7-1. Fem minutter før pause var Stabæk fem mål bak, da Larvik ledet 10-5, men det ble aldri spenning i dette oppgjøret. Stabæk scoret kun ett mål det første kvarteret etter pause. Larvik gjorde som de ville og vant 35-17.

Samtidig spilte Vipers overraskende uavgjort 30-30 borte mot Oppsal. Dermed skiller det kun ett poeng mellom Vipers og Larvik fem runder før slutt.

Storhamar vant også onsdag kveld og holder seg poenget bak Larvik. Det skiller kun to poeng mellom de tre beste lagene i eliteserien.

Guro Rundbråten ble kåret til banens beste av en jury i hallen.

Larviks målscorere: Kristine Breistøl 6 (3), Maria Hjertner 6, Emilie Christensen 6, June Andenæs 4, Tine Stange 4, Cassandra Tollbring 3, Tamires Araujo 3, Thea Mørk 2 (2), Tonje Roth Berglie 1.