• Harald Gaupen. Foto: Svein André Svendsen

Ble takket for jobben

Harald Gaupen ble takket for jobben da han gikk av som styreleder i Larvik Håndballklubb på årsmøtet torsdag kveld. Ny styreleder blir Cathrine Svendsen.

Skrevet av Larvik HK

Et signert bilde av spillerne ble overrakt da Harald Gaupen ble takket av under årsmøtet, som ble holdt i Kon-Tiki på Thor Heyerdahl videregående skole.

Det har vært jobbet godt med økonomien i klubben i det siste.

Regnskapet viste et underskudd i 2016 på 1 010 000 kroner, etter en omsetning på drøyt 20 millioner kroner. Budsjettet for 2017 er også på 20 millioner, men lavere utgifter skal gi et overskudd på 4 millioner kroner. I langtidsbudsjettet er det lagt opp til årlige overskudd som skal møte håndballforbundets krav om positiv egenkapital fra 2019/20-sesongen.

Klubben skal videreføre et høyt sportslig ambisjonsnivå – være best i Norge, nå minst kvartfinale i Champions League og ha et betydelig antall spillere på landslaget til enhver tid.

Cathrine Svendsen ble valgt til ny styreleder. Med seg i styret får hun nestleder Oddbjørn Hagen og styremedlemmene Gro Hammerseng-Edin, Stein Bleivik og Erik Storhaug. Varamedlemmer er Svanhild Teigen og Øistein Smith Larsen.