Poengdeling mot Bucuresti – Larvik

Poengdeling mot Bucuresti

Rett før slutt ledet Larvik mot alle odds 26-23 over regjerende mester Bucuresti, men hjemmelaget sluttspurtet til 26-26 og poengdeling.

Larvik kunne fått to poeng, men endte likevel med ett viktig bortepoeng da hovedrunden i Champions League startet fredag kveld.

Lagene førte hver sin omgang. Larvik var tidlig i ledelsen 3-1, men hjemmelaget styrte omgangen til Thea Mørk og Linn-Kristin Riegelhuth Koren sendte lagene likt igjen hver sin gang.

Kristine Breistøl sendte Larvik foran 13-12 på frikast i siste sekund før pause. Larvik traff ikke på alt mot en god Paula Ungureanu i hjemmelagets mål, men brukte de første minuttene til å øke ledelsen til 16-12 på de første fem minuttene, og da måtte rumenerne bruke en time out. Larvik var tre mål foran flere ganger, senest rett før kampslutt, da flere begynte å tro på en uventet seier. Slik gikk det imidlertid ikke, men Tor Odvar Moen understreket i siste time out at ett poeng også var bra.

Győr–Krim spilles lørdag, Midtjylland–Esbjerg søndag.

Larviks målscorere: Amanda Kurtović 7, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 5, Thea Mørk 4, Kristine Breistøl 3, Tine Stange 3, Gro Hammerseng-Edin 2, Anja Hammerseng-Edin 1, Marit Malm Frafjord 1.