Ga bort seieren etter pause – Larvik

Ga bort seieren etter pause

Larvik startet lørdag sin 18. sesong i Champions League med tap 22-25 for Sävehof, etter å ha ledet 15-11 til pause.

Den svenske seriemesteren hadde tapt de fire første møtene med Larvik, men nå noterte Partille-klubben sin første seier mot Larvik og samtidig lagets tiende seier i turneringen.

Larvik maktet kun å score sju ganger etter pause. 11 minutter før slutt var Larvik for siste gang i ledelsen, da Amanda Kurtović satte inn 20-19. Fra 21-21 snaut ti minutter før slutt gikk gjestene opp til 25-21 før Larvik fastsatte sluttresultatet.

Gro Hammerseng-Edin var både skuffet og irritert etter kampen.

– Etter 1. omgang var det fint, vi ledet med fire mål etter å ha spilt en ok omgang. Vi hadde kommet bra i gang, men etter pause lykkes vi med svært lite. Vi scoret bare sju mål og lot de få slippe alt for lett til. 2. omgang var ganske ille. Vi var ikke nok i fart og ikke direkte nok i satsingene fremover, sier hun.

Lagkapteinen sier det var en omgang der det kladdet skikkelig og hun følte at de ga vekk seieren.

Larvik måtte klare seg uten Sanna Solberg, som måtte gi seg etter oppvarmingen og Anja Hammerseng-Edin, som ble sittende på benken hele oppgjøret mot Sävehof.

Larvik Håndballklubb deltar i turneringen for 12. gang på rad. I den 24. utgaven av Champions League mangler for første gang det mest suksessrike laget i turneringen, østerrikske Hypo.

I den andre kampen i gruppe D startet debutantene Esbjerg med en solid hjemmeseier, 35-25 over Krim.

Se alle resultatene fra Champions League

Larviks målscorere: Linn-Kristin Riegelhuth Koren 8, Amanda Kurtović 5, Tine Stange 4, Thea Mørk 2, Marit Malm Frafjord 1, Kristine Breistøl 1, Alina Wojtas 1.