Timålsseier over Oppsal – Larvik

Timålsseier over Oppsal

Larvik Håndballklubb åpnet Grundigligaen med timålsseier over Oppsal søndag kveld.

31-21 over Oppsal var sifrene som startet klubbens 25. sesong i eliteserien. Larvik ledet 5-1 etter seks minutter og ledet 17-11 til pause. Utover i 2. omgang økte avstanden sakte, men sikkert og til slutt skilte det altså ti mål.

Kristine Breistøl ble kåret til banens beste etter kampen. Hege Løken fikk sin debut for Larvik og noterte seg også for to scoringer. Marit Malm Frafjord var tilbake på banen etter skaden i OL.

Sandra Toft Galsgaard passet på sjansen da Oppsal hadde åpent mål like før pause, og satte inn 16-11 på sitt langskudd. Gabriela Moreschi sto godt da hun overtok buret etter hvilen.

Underveis i kampen ble det også klart at Krim blir tredje motstander i Champions League og at Glassverket gjør Larvik selskap i turneringen denne sesongen.

Onsdag er det ny bortekamp for Larvik, mot Stabæk i Nadderud Arena.

Første hjemmekamp for Larvik Håndballklubb denne sesongen er onsdag 21. september kl. 20.00 mot Storhamar.

Larviks målscorere: Kristine Breistøl 6, Sanna Solberg 5, Gro Hammerseng-Edin 4 (2), Tine Stange 4, Anja Hammerseng-Edin 2, Hege Løken 2, Vilde Ingeborg Johansen 2, Thea Mørk 2, Marit Malm Frafjord 1, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 1, Alina Wojtas 1, Sandra Toft Galsgaard 1.