Oppdatering- Isabel Blanco og Thea Mørk

De siste ukene har bredden i spillerstallen til Larvik blitt utfordret av noen kjedelige skader. Lørdag forsvant Isabel Blanco ut med en skulderskade mot slutten av kampen mot Krim. The Mørk har dessverre ikke vært å se i Larviks kamptropp den siste tiden. Hun pådro seg en alvorlig kneskade tirsdag 21. januar.

Skrevet av Tor Odvar Moen

Isabel har for andre gang på kort tid fått en liten avrivning/båndskade i leddet mellom kraveben og skulderblad (venstre. skulder). Hun er trolig tilbake om ca. 3 uker.

For Thea blir rehabiliteringstiden dessverre betydelig lenger. Hun har et avrevet fremre korsbånd samt en meniskskade i høyre kne. Vanligvis krever en slik skade en rehabiliteringsperiode på minimum ni måneder. Thea har vært gjennom to korbåndsoperasjoner tidligere i karrieren, begge i sitt venstre kne. Thea skal opereres fredag 21. februar.