• Glad gjeng på håndballskole

Nå begynnere det å haste! Sommerhåndballskolen fylles opp raskt

Er du en av de som fortsatt lurer på om du skal delta på Larvik Håndballskole 2014? Da bør du snart bestemme deg. Påmeldingene strømmer inn i et høyere tempo enn noen gang tidligere. Det er vi veldig glade for og tar det som et tegn på at produktet er bra.

Skrevet av Tor Odvar Moen

Påmeldingen til håndballskolen som arrangeres i uke 26 2014 startet i begynnelsen av november og siden den gang har trykket vært ekstra stort. Totalt ble det lagt ut 350 plasser, hvorav 300 var plasser med overnatting. I skrivende stund er det kun ca. 80 plasser ledig til de som ønsker overnatting, mens det gjenstår 40 plasser til de som ikke ønsker overnatting i forbindelse med håndballskolen.

Dersom du ennå ikke har meldt deg på og er litt nysgjerrig på hva dette handler om kan du trykke på bildet under for mer informasjon.