• Heit på grøten!

Spektrum neste! Larvik kriget seg til Cupfinale nummer 18

Byåsen bød på god motstand i kveldens semifinale i Cupen, men Larvik var, nært sagt som vanlig, sterkest da kampen skulle avgjøres. Larvik halte i land en seier på 30-27 i en kamp som ikke var vakker, men fylt av innsats og tæl.

Skrevet av Tor Odvar Moen

Larvik var det førende laget gjennom hele kampen, Byåsen ledet kun en gang på stillingen 9-8. Larvik ledet 16-14 halvveis i kampen og økte kjapt ledelsen til fire mål i starten av andre omgang, 19-15. Byåsen ville ikke slippe taket og hang på nesten hele veien inn, men opp på siden slapp de aldri. Hovedtrener Ole Gustav Gjekstad var fornøyd med jentene sine etter kampen.

-Vi vinner “krigen” og det er jeg veldig fornøyd med. Kampen blir aldri velspilt, det blir mye kjemping og slit. Det er godt å se at vi er best  og har størst vilje og mest kvaliteti slutten av en slik kamp. Vi har brukt mange krefter de siste syv ukene- en periode som har vært tøff med mange reiser og tøffe kamper. Det er utrolig deilig å ha en ny Cupfinale å se frem til i ukene som kommer, for etter kampen mot Flint på lørdag skal vi inn i en ny oppbyggingsperiode med jentene som blir gjen hjemme under VM-perioden. Det må til, for som de fleste har fått med seg, skal vi inn i en tøff vinter og vår med utrolig mange sportslige høydepunkter, avslutter en godt fornøyd Ole Gustav.

Lille nyttårsaften forsetter Cupeventyret med finale mot Tertnes som i kveld slo Oppsal 25-14 i den andre semifinalen.