Knuste Podravka i premieren – Larvik

Knuste Podravka i premieren

På skøytespråket kalles det «to indre og vekk me'n» når noen gjør kort prosess med motstanderen. Den oppskriften fulgte Larvik til punkt og prikke da de kjørte over Podravka med 34-18 i Arena Larvik lørdag kveld. Hjemmelaget anført av en meget pigg Linn-Kristin Riegelhuth Koren, som enkelt rundet 500 mål i Champions League-sammenheng for Larvik.

Linka ga seg ikke før hun hadde banket inn 12 baller bak Podravkas målvakter, med det har hun nå scoret 508 mål i turneringen for Larvik. Hun var best blant mange gode spillere hos hjemmelaget i kveld.

Larvik dro rett fra Podravka og gikk til pause med ledelse 17-7. Hovedårsaken til den store differansen kom via et suverent forsvarsspill og en opplagt Cecilie Leganger helt bakerst.

Andre omgang startet noe mer rufsete enn den første fra Larviks side og tillot Podravka å kutte ned på ledelsen til åtte mål. Det siste kvarteret ble dominert av Larvik, som økte forspranget til 16 mål ved kampslutt. Det siste målet var for øvrig et av de flotteste da debutanten Jeanett Kristiansen skrudde ballen rundt Podravkas målvakt. Det var Jeanetts tredje mål i en flott  debut.

Lise Løke og Alma Hasanic debuterte også i Champions League i kveld, og begge kom godt unna sin første kamp. Lise scoret to flotte mål. Alma tok over for Cecilie Leganger i andre omgang og kom opp med mange flotte redninger.

Nå venter en langt tøffere oppgave i Makedonia mot Vardar neste fredag. Den kampen vil nok gi oss en pekepinn på hvor listen ligger denne sesongen