Åpnet med seier – Larvik

Åpnet med seier

Larvik slo Banik Most fra Tsjekkia 37-21 i sesongens første treningskamp som ble spilt i Nesjarhallen i ettermiddag. Med kun tre fellestreninger i beina åpnet Larvik kampen noe famlende, men avsluttet med en meget sterk 2. omgang.

Larvik stilte med en rekke nye spillere i ettermiddagens kamp og er alltid spennende med nye ansikter troppen. Det merket vi på publikum også. Det ble jublet litt ekstra når disse markerte seg, og det gjorde de ved en rekke anledninger.

Lise Løke fikk starte inne på linjen og noterte seg for 6 scoringer før det var gått et kvarter. Hun endte opp som lagets toppscorer med 9 mål. Isabel Blanco tok over på linja i andre omgang og hun var som vanlig på hugget og scoret 5 mål før Lise overtok plassen igjen i sluttminuttene. Vilde Johansen fikk også noen minutter og klarte seg fint i den korte tiden hun var innpå.

Jeanett Kristiansen startet kampen på venstrekant og avsluttet den som venstreback. Hun taklet begge roller godt og fikk med seg 3 scoringer i debuten. Thea Mørk overtok kantplassen i andre omgang. Hun fikk vist frem mye av skuddrepertoaret sitt og endte med 5 flotte scoringer. Sofie Heide Lund fikk også prøve seg i noen minutter og skaffet blant annet en 7-meter til laget sitt.

Alma Hasanic stilte som eneste målvakt i dag og fikk vist seg frem med mange flotte redninger. Dessverre fikk hun en smell i kneet tidlig i første omgang noe som gjorde at hun måtte hvile på benken det siste kvarteret av kampen. Larvik var uten alternativ, da Lene Rantala fortsatt ikke er klar etter skaden hun pådro seg i slutten av forrige sesong. Da hoppet Dominika Mulnarova fra Banik Most inn i målet til Larvik og bidro med en kjempeinnsats. En jury i Nesjarhallen kåret henne til banens beste spiller.

Vi retter en stor takk til Nesjar som leverte et prikkfritt arrangement og publikum som var med på å lage kampstemning i hallen.