Seriemesterne 2012/2013 – Larvik

Seriemesterne 2012/2013

Det har lenge været klart at Larvik er seriemestere 2012/2013. Etter kveldens kamp fikk spillerne og lederne bevise på akkurat det- medaljen rundt halsen.

Larvik tok den 21. seieren av 21 mulig i årets serie når Byåsen ble slått 27-21 i Arena Larvik i kveld, i en kamp hvor seieren aldri var truet. Larvik gikk rett opp i en 6-0 ledelse, mens Byåsen måtte vente i drøye 12 minutter på sin første scoring. På det meste ledet Larvik med elleve mål, før Byåsen fikk pyntet litt på resultatet i kampens siste fjerdedel.
Med en stor og trygg ledelse med 15 minutter igjen å spille var nok fokuset i Larvik-troppen flyttet frem mot lørdagens semifinale mot Krim Ljubljana.

Etter kampen var det medaljeseremoni for seriemesterne, hvor blant annet Tonje Larsen mottok sitt 15. seriegull. Hun har vært med på samtlige seriemesterskap som klubben har tatt, og dette var også hennes 42. tittel i Larvik totalt. Det er også det antallet titler Larvik har vunnet siden den første ble tatt i 1993/94. Da har vi holdt NM-gull i beachhåndball utenom. Hun har et par av de også. Klubben har fire.

Anja Edin og Kristine Breistøl spilte ikke kveldens kamp. Begge ble spart med tanke på kampen på lørdag, men begge var tilstede og mottok beviset på at de har blitt mestere for første gang.