• Frokost på Superweekend

Har laget egen Larvik-sang Enebakk J11 gleder seg til kamp

Larvik Håndballklubb arrangerer en av sine populære Superweekends denne helgen. Enebakk J11 har gledet seg veldig til dette, og har kortet ned ventetiden med en tur i et studio og innspilling av en egen tursang.

Skrevet av Tor Odvar Moen

Over 50 jenter er samlet på Superweekend i Larvik denne helgen. De er innkvartert på Sportellet til Halsen IF. I løpet av helgen skal de gjennom tre håndballøkter med Larviks spillere som instruktører, og på lørdag ettermiddag skal gjengen på kamp i Arena Larvik når Dinamo Volgograd kommer på besøk. Etter kampen møter jentene spillerne til Larvik over en bit pizza i Arena. Der kommer garantert autografpennene og kameraene til jentene godt med.

Dette har Enebakks J11 gledet seg så mye til at de så seg nødt til å korte ned ventetiden med å lage en egen sang til turen til Larvik. Den skal spilles i Arena Larvik i morgen.

Her kan du høre låten jentene har laget. Godt jobbet, jenter!

[jwplayer mediaid=»2873″]