Målrik premiere – Larvik

Målrik premiere

Det ble en målrik kveld i Arena Larvik når vertene Larvik tok i mot Sävehof i den første kampen i gruppespillet. Hele 70 mål fikk publikum oppleve fordelt på 39 til Larvik og 31 til Sävehof.

Larvik tok kommandoen fra start og Sävehof ble tvunget til å ta time out på stillingen 3-0 etter 3.20. Den hjalp ikke nevneverdig for Larvik toget på videre og ledet 7-1 før gjestene igjen kom på tavlen.
Larvik spilte meget god angrepshåndball i kveld og til pause hadde vertene laget 21 mål.
Bakover ble grepet litt løsere etter hvert og svenskene kom opp på 13 mål til pause.

I andre omgang fortsatte Larvik målproduksjonen, men det sviktet litt bakover. Omgangen endte 18-18.

Lene Rantala stod en meget god første omgang og ble kåret til sitt lags beste i kveld.
Hun overlot plassen til Cecilie Leganger et stykke ut i andre omgang. Hun fikk opp flere gode redninger, men altfor mange av returene endte i svenske hender.

Anja Edin fikk en fin start i sin Champions League debut og var toneangivende da Larvik satte fart fra start.
Gro Hammerseng var som vanlig god, sammen med Linn-Kristin Riegelhuth Koren.
Inne på linja jobbet Isabel Blanco utrettelig og med sine fem mål og flere tildelte 7-metere var hun så absolutt en av de som satte preg på hjemmelaget i kveld.

Linn Jørum Sulland ble lagets toppscorer i kveld med 10 scoringer. Hun var meget effektiv fra 7-metersmerke og satte inn samtlige seks tildelte.

Tine Rustad Kristiansen entret gulvet i andre omgang og hun brukte ikke lang tid på å tegne seg i målprotokollen.
Et svært positivt comeback etter skade.

Larvik går nå inn i en meget hektisk periode. Allerede onsdag setter laget kursen mot Trondheim og kamp mot Byåsen. Derfra drar laget rett til Budapest og bortekamp mot FTC i den andre runden i Champions League.