Kontrollert seier mot Glassverket – Larvik

Kontrollert seier mot Glassverket

Hjemmepremieren i Postenligaen endte med en enkel seier mot Glassverket 28-17. Larvik ledet 16-9 til pause mot et taktisk klokt Glassverket.

Bortelaget spilte med stor tålmodighet med ballen i laget, det medførte at Larvik aldri fikk satt det ønskede tempoet i kampen. Larvik fikk riktignok en god start på kampen, og etter drøye 10 minutter stod det 7-2 på tavla. Det ga bud om en fartsfylt og målrik kamp fra Larviks side, men de siste 20 minuttene av omgangen produserte man ikke mer en 9 mål.

Det skyldtes ikke akkurat mangel på sjanser, de var det nok av, men en særdeles opplagt Alma Hasanic i målet til gjestene. Hun gjennomførte en bortimot perfekt kamp og reddet sine lagvenninner fra et langt større tap.

Selv på en dag hvor ikke alt stemte, var Larvik som ventet langt bedre enn Glassverket. Anja Edin presenterte seg på en god måte foran sitt nye hjemmepublikum. Hun ble Larviks toppscorer med 7 mål, og en jury kåret henne fortjent til hjemmelagets beste spiller.

Kampens lave tempo til tross, i perioder viste Larvik at vi kan forvente oss et lag som ønsker å løpe mye og spille hurtig håndball i tiden som kommer.

Hos Glassverket var nevnte Hasanic best, etterfulgt av bakspiller Veronica Kristiansen som ble sitt lags toppscorer med 7 mål.

Neste oppgave for Larvik er 4. rundekampen mot Sola førstkommende onsdag. Kampens spilles kl. 1730 i Bergslihallen.