Slo Glassverket 29-18 åpnet nytt skoleanlegg i Hokksund

Fredag ble det nye skoleanlegget i Hokksund åpnet. Larvik og nyopprykkede Glassverket avsluttet åpningsdagen i en fullsatt idrettshall.

Skrevet av Tor Odvar Moen

Publikum laget en flott ramme for kampen noe som ga god inspirasjon for begge lag. Larvik styrtet hele kampen og til pause stod det 16-8.

Larvik holdt foten på gasspedalen i starten av andre omgang også, og økte ledelsen til 20-9 før Glassverket fikk overta taktpinnen i noen minutter.
Glassverket kuttet ned Larviks ledelse til 22-16 da omgangen bikket mot 20 minutter. Det skjerpet larvikjentene som kontrollerte inn avslutningen av kampen.

Glassverket er nye i Postenligaen denne sesongen, og har et ungt og lovende manskap på gang. Laget spiller en rask og underholdende håndball som kommer til å skape problemer for mange av lagene i Postenligaen. Etter å ha sett laget i en kamp, kan mangelen på litt muskler bli den største utfordringen i debutsesongen i Postenligaen.

Larvik møter Glassverket i andre serierunde 22. september på hjemmebane i Arena Larvik.

Lene Rantala stod en utmerket kamp mot Glassverket og viser at hun, som i så mange tidligere sesonger, blir å regne med denne sesongen også. Anja Edin viste frem mye bra mot Flint på tirsdag og fortsatte med det mot Glassverket. Gro Hammerseng ser ut til å være i rute etter en sesongs fravær fra håndballbanen. Aktiv i forsvar, løpsvillig i kontringene og frisk i satsingene i angrep. Det lover godt. Isabel Blanco spilte også en god kamp i begge ender av banen.

Larvik fortsetter oppkjøringen med turnering i Tyskland i slutten av neste uke. Der møter man blant annet russiske Zvezda Zvenigorod og Byåsen.