Skuffende kamp – Larvik

Skuffende kamp

Larvik HK tapte søndag ettermiddag 20-27 mot FC Midtjylland i Arena Larvik.

Larvik tok føringen i kampen mot FC Midtjylland og ledet på et tidspunkt med 4 mål. Med gode redninger, bra forsvarsspill og lynhurtige kontringer så det ut til at det skulle bli en veldig morsom dag i Arena Larvik for 3134 tilskuere. Men utover i den første omgang begynte det å stokke seg i angrepsspillet. Redningene blei færre og forsvaret sprakk mer opp. FCM hentet inn Larviks ledelse og var også i føringen ved et par anledninger. Men Linn-Kristin Riegelhuth Koren kunne sørge for at Larvik kunne gå til pause med ledelse 12-11.

Andre omgang startet bra, men etter 10 minutter var det slutt. FCM utlignet til 15-15, Linka bommet på 7-meter og det meste gikk FCM’s vei. Danskene rykket sakte, men sikkert fra hele veien. Larvik sleit med å putte ballen i mål, og bakover var det store hull. FC Midtjylland vant til slutt komfortabelt 20-27.

I den andre kampen i gruppa spilte Gyør og Itxako uavgjort 25-25. Disse resultatene gjør at Larvik nå er avhengig av å slå Gyør førstkommende lørdag for å komme til en semifinale. Samtidig er man også avhengig av hjelp fra Itxako, som må ta poeng mot FC Midtjylland i Spania.