Komfortabel seier – Larvik

Komfortabel seier

Linn-Kristin Riegelhuth Koren (bildet) og resten av Larvikjentene vant ganske komfortabelt 34-20 mot Vipers Kristiansand i Arena Larvik onsdag kveld.

-Jeg er godt fornøyd med hvordan vi gjennomfører denne kampen, sier Larviktrener Ole Gustav Gjekstad. Vi starter med litt for mange bom, og burde vel hatt 8 mål etter 7 minutter i steden for 3, men det kom seg. Jeg syns vi spiller bra i de fleste faser av spillet og nå begynner også stabiliteten å komme, fortsetter Gjekstad.

Det blei en målfattig innledning på kampen mot Vipers, men utover i omgangen løsnet det og Larvik kunne gå til pause med en ledelse på 18-9.

-Jeg syns vi har bra fart i beina i dag, og jeg er godt fornøyd med at vi får brukt hele laget i kontringene våre i dag. Det er fortsatt mer å gå på, men her har vi framgang, sier Larviktreneren. Vi får også trent en del på noen nye og litt lengre angrepskombinasjoner i dag, og det syns jeg så bra ut. Nå gjelder det å være skjerpet mot Itxako på søndag. Jeg tror gruppa blir veldig jevn, så hvert mål teller, avslutter Gjekstad.

Kristine Lunde Borgersen blei kåret til Vipers beste spiller i kampen, og hun blei også toppscorer for laget fra Kristiansand med 5 mål.

Tine Rustad Kristiansen ble kåret til Larviks beste spiller, og ble også kampens toppscorer sammmen med to ganger Linn med 8 mål hver.

Nå venter Itxako i Arena Larvik på søndag. Kampen begynner kl. 16.45. Møt opp og støtt Norges og Verdens beste jenter!