Fortsatt ubeseiret – Larvik

Fortsatt ubeseiret

Byåsen prøvde å sette en stopper for Larviks 12 (!) år gamle rekord, men klarte det ikke.

Linn Jøurm Sulland, Cecilie Leganger og resten av Larvik ble for sterke for Byåsens mannskap i kveld.
Med elleve mål av Linn Jørum Sulland ble det 27 -24 seier for den regjerende seriemesteren onsdag.

Med fire norske landslagsspillere prøvde Byåsen å stoppe Larviks rekke uten tap i Postenligaen, som har vart siden 14. mars 1999. Og Byåsen holdt lenge Larvik bak seg, men på 19-19 16 minutter ut i 2. omgang snudde Larvik kampen og sikret til slutt en tremålsseier.

Linn Jøurm Sulland ble Larviks toppscorer med elleve mål. For Byåsen scoret Marta Tomac flest med syv mål.

Larvikspillerne tar nå enten en fortjent juleferie eller reiser til VM i Brasil for å representere Norge. Neste kamp i Arena Larvik blir 8. januar mot Storhamar.