Seier i Tønsberg – Larvik

Seier i Tønsberg

Flint holdt følge med Larvik lenge, men måtte til slutt gi tapt for naboen i vest.

Det ble ingen enkel generalprøve for Larvik, før avreisen til Slovenia på fredag. Flint, med kun to seire i årets Postenliga, holdt godt følge med ubeseirede Larvik nesten til slutt.
Til ledet Larvik med ett mål, 13-14, etter at Linn Jørum Sulland scoret på tampen av første omgang.
Fire minutter ut i andre omgang var Flint oppe i en 16-15 ledelse. Men derfra og ut tok Larvik spillerne tak og dro til slutt hjem en 29-23 seier.

Tine Rustad Kristiansen scoret seks av Larviks mål. De andre målene ble scoret av Isabel Blanco 5, Linn-Kristin Koren 5, Linn Jørum Sulland 5, Tonje Larsen 3, Karoline Dyhre Breivang 3, Sara Breistøl og Thea Mørk.
Christina Foss scoret åtte av hjemmelagets mål, mens Tina Larsen ble kåret til banens beste.