LHK hang med i en omgang Larvik med sin andre seier i Postenligaen

Levanger bet godt fra seg i første omgang av kveldens kamp mot Levanger, og hjemmelaget lå bare under med ett mål til pause.

Skrevet av NTH

11-12 viste tavle i den storslagne Trønderhallen da halve kampen var spilt.

Etter pausen dro Larvik fra fra start og scoret fire før Levanger fikk sitt første for omgangen. Kampen endte til slutt med to-målsseier 28-18 til Larvik. Linn-Kristin Riegelhuth Koren gjorde en ny god kamp og ble kampens toppscorer med åtte mål.

Larviks øvrige mål ble scoret av Tine Rustad Kristiansen (4), Kari Mette Johansen (4), Tonje Larsen (3), Karoline Dyhre Breivang (2), Linn Jørum Sulland (2), Pernille Wibe (2), Isabel Blanco (1), Tine Stange (1) og Amanda Kurtovic (1).

Ramune Pekarskyté ble toppsocrer for Levanger med 5 mål.

Neste kamp for Larvik er mot Gjøvik søndag.

(Larvik)