Tertnes heier på Larvik Kan få kvalifiseringsplass til CL

Håndballinteresserte fra store deler av Europa har skal følge lørdagens avgjørende finale, og den TV-sendes til enda flere verdenshjørner. I Bergen sitter eliteseriekollega Tertnes og heier på Larvik.

Skrevet av NTH

Hvis Larvik vinner Champions League blir det høyst sannsynlig Champions League kvalifisering på Tertnes, skriver bergensklubben på sine nettsider.

En av Tertnes-spillerne som kanskje heier litt ekstra er Sissel Nygård Pedersen (24). Hun spilte nemlig for den spanske klubben i 2008/09. Den gang ble det med kvalifiseringsspill i Champions League.  Les intervju med henne på Tertnes’ side.

Nylig forlenget hun kontrakten sin med Tertnes, som kun én gang har prøvd seg i Champions League. De kvalifiserte seg til gruppespillet i 2004/05, men røk ut etter to seiere og en uavgjort. Tredjeplass i gruppa ga plass i Cupvinnercupen, der de røk ut i semifinalen for et Larvik-lag på vei mot triumf.