Oppdatering fra Györ-Larvik – Larvik

Oppdatering fra Györ-Larvik

Larvik HK er på plass i hallen i Györ og vil oppdatere fra kampen for alle som ikke kan se den på TV2 Sumo eller TV2 Sport 5. Klikk på F5 eller "Oppdater/Refresh" for å få oppdateringer.

Larvik blir nummer to i sin gruppe og spiller første semifinale hjemme i Arena Larvik lørdag 9. april klokken 17.15. Følg med på larvikhk.no i neste uke for mer informasjon om billetter.

KAMPEN ER SLUTT

29. min: Györ scorer kampens siste mål og stillingen blir 18-24 til slutt. Larvik har fått revansje for tapet på hjemmebane.

28. min: Heidi Løke slipper fri og øker til 17-23. Kari Mette kontrer inn 17-24

27. min: Györ er bare fem mål bak, 17-22

26. min: Tor Odvar Moen tar time-out for Larvik

24. min: Larvik er en mindre, men Lene Rantala storspiller i målet. Györ har tydelig fått respekt for målvakten og det blir mange skudd i stengene og utenfor.

24. min: Bradeanu scorer på straffe, 16-22

23. min: Nora kommer igjennom og scorer fra kant, 15-22 og syv mål.

21. min: Heidi blir pakket godt inn av Györs forsvar og kommer ikke til mange sjansene. Verten pådrar seg en tominutter i forsøket på å stoppe henne. Heidi blir spilt fri og får straffe når hun blir stoppet. Palinger tar imidlertid Linns straffe.

19. min: Györ gjør mye feil i angrep. Kari Mette utnytter sine sjanser. 14-21

17. min: Linka pådrar seg en utvisning, men fortsetter å redde skuddene fra Györ

16. min: Det koker på tribunen, men Larvik står i mot presset. Kari Mette øker til 14-20

15. min: Halvveis i andre omgang. Györ reduserer på nytt, 14-19. Larvik må vinne med ti mål eller mer for å ta førsteplassen i gruppen.

14. min: Györ reduserer på en kontring, 13-19

12. min: Györ kommer igjennom med en spiller mer, 12-18, og Linka scorer i undertall, 12-19

11. min: Gro Hammerseng er ute med en tominutter, men Lene Rantala står godt i Larviks mål

9. min: Ny straffe til Györ. Ana Gros klarer heller ikke å score på Lene Rantala!

8. min: Györ har redusert til 11-17. Görbicz bommer på straffe. Tonje Larsen kjemper seg igjennom og får endelig mål på Haraldsen, 11-18

5. min: Linka kontrer inn 10-16. Gro snapper ballen i forsvar og sender fram Kari Mette til 10-17

3. min: Gro Hammerseng utnytter overtallet, 10-15

2. min: Gro frispilles og Györ pådrar seg straffe og to minutter. Linn scorer på straffen til 10-14. Györ er nå to mindre på banen.

2. min: 10-13

1. min: 2. omgang er i gang. Tonje spiller fri Gro som øker til 9-13

PAUSE – Larvik spiller tøft og godt i forsvar og Györ sliter med å komme igjennom. Lene Rantala har også hatt flere meget gode redninger.

29. min: Györ får straffe et sekund før slutt, Görbicz reduserer til 9-12 og lagene går til pause.

29. min: Györ er to spillere mer på banen og reduserer til 8-12

28. min: Cecilie kommer inn i målet og redder straffe. Karoline har fått to minutter, trener Tor Odvar Moen sender utpå Nora Mørk og Larvik pådrar seg derfor enda en tominutter.

27. min: Amorim setter inn 7-12 for Györ

25. min: Kari Mette snapper ballen og setter inn 6-12

24. min: Redning Lene, kontring Heidi, 6-10. Reprise til 6-11!

22. min: Linka med flott innspill til Gro alene på strek, 6-9

21. min: Györ setter inn straffe, 6-8

21. min: Tonje blokker i forsvar, Linka kontrer inn 5-8 og Györ tar time out

19. min: Karoline finner en luke, 5-7, og Györ roter i angrep

18. min: Gro Hammerseng kjemper seg igjennom på en kontring, 5-6

17. min: Katrine Lunde Haraldsen begynner å komme inn i kampen, 5-5

15. min: Halvveis i første omgang, 3-5

14. min: Forsvaret til Larvik står meget godt og Lene i mål stopper det som kommer igjennom.

11. min: Lene spiller godt i mål og Kari Mette øker til 2-5

8. min: Györ får sin første scoring, 4-1 til Larvik

7. min: Heidi får tøff behandling inne på strek.

6. min: Lene Rantala holder nullen fortsatt! 0-4 Linka og Linn.

4. min: 2-0 Larvik!! Heidi Løke og Linka Riegelhuth scorer

0 min: Kampen er i gang!

– Fantastisk stemning og høyt lydnivå i hallen! Heidi Løke får jubel fra hjemmepublikummet når Larviks lag presenteres.