Likevel til Byåsen Amanda Kurtović skrev under for to år

Amanda Kurtović har tatt en endelig avgjørelse. Istedenfor Larviks hvite drakt blir det Byåsens røde fra kommende sesong.

Skrevet av NTH

– Det er kanskje litt feigt, men jeg vil spille, sier Amanda Kurtović til TV 2.

– Vi ville gjerne beholdt henne i Larvik, men det er veldig hyggelig at hun valgte å bli i Norge. Det var et godt alternativ når hun ikke ville bli i Larvik. Vi ønsker henne lykke til, sier Larviks hovedtrener Karl Erik Bøhn.

Håndballtalentet Amanda Kurtović – som i vinter gikk fra Nordstrand til Larvik – skrev tirsdag under for to år med Byåsen.

Kurtović – som ikke spilte ett minutt for Larvik – sier til TV 2 Sporten at hun gjør dette fordi det er det beste for hennes egen utvikling. Hun fikk kalde føtter og fryktet lite spilletid da det ble klart at Linn-Kristin Riegelhuth kom tilbake til klubben.