Fokus på seriefinalen Siste Larvik-trening unnagjort før avreise

Linn Jørum Sulland og Heidi Løke holder fokus på seriefinalen mot Byåsen lørdag. Fredag trente jentene rett før avreise til Trondheim.

Skrevet av NTH

Linn Jørum Sulland scoret 12 i forrige møte med Byåsen. Det var i Cupfinalen i romjula. Skytterdronningen Heidi Løke gleder seg også til seriefinalen lørdag kveld.

Kampen spilles i Nidarøhallen kl. 18.00. Regjerende serimester Larvik må finne seg i å være favoritter.

Byåsen og Larvik spilte uavgjort da lagene møttes i Larvik. Utenom det har Larvik gått feilfritt, mens Byåsen tapte ett poeng til Storhamar tidligere i sesongen. Det er to serierunder igjen etter oppgjøret i Trondheim.

Nora Mørk klatret til andreplass på toppscorerlista i Postenligaen etter forrige kamp. Hun har aldri scoret så mange mål totalt i løpet av en sesong som denne, og hennes neste scoring gir også ny bestenotering i serien for hennes del.

Byåsen er det laget Larvik Håndballklubb oftest har spilt uavgjort mot. Hele seks møter mellom de to klubbene har endt uavgjort. Forrige sesong endte oppgjøret i Trondheim uavgjort og denne sesongen er Byåsen det eneste laget som har fått med seg poeng fra Arena Larvik.

Byåsen har ikke maktet å slå Larvik i seriesammenheng de siste 13 sesongene.