Vil ha mer spilletid Pia Christine Narvesen går til Flint

Ønsket om mer spilletid ble utslagsgivende for Pia Christine Narvesen, som går til nyopprykkede Flint fra neste sesong.

Skrevet av NTH

Dermed har den tredje spilleren i Larvik-stallen denne sesongen signert for klubben Tønsbergs Blad kaller «Lille Larvik».

I forrige måned skrev Marianne Iversen og Emily Stang Sando under for Tønsberg-klubben. I tilegg har Ellen Marie Folkvord, Kristine Abrahamsen, Line Eftang og Solfrid Sundet Karlsen en fortid i Larvik Håndballklubb.

– Jeg måtte finne ut hva jeg ville, og nå var det kanskje på tide å gå. Det var en vanskelig avgjørelse å ta, det har vært en veldig fin tid i Larvik. Avgjørelsen ble lettere da Flint rykket opp, men jeg synes det er veldig trist å forlate Larvik, sier Pia Christine Narvesen.

– Flint kom med et veldig godt tilbud, og jeg hadde ikke lyst til å sitte en sesong til på benken i Larvik. Jeg har fått spilt mye i eliteserien, og har fått mange erfaringer fra internasjonale kamper jeg ikke ville vært foruten. Det har vært vanskelig å få spilletid når vi har så mange gode og etablerte spillere i laget, sier hun.

Pia Christine Narvesen har før onsdagens kamp mot Njård spilt 119 kamper og scoret 133 mål for Larvik i løpet av hennes tre sesonger i klubben.

Tirsdag signerte hun en toårskontrakt med Flint.