Godt fornøyd – Larvik

Godt fornøyd

Larvik Håndballklubb sparte litt på noen spillere og lot alle slippe til i klubbens eliteseriekamp nummer 400. Gjøvik og Vardal ble slått 34-19 i Tranberghallen.

Kampen åpnet med et godt Larvik-forsvar, og bakerst sto Lene Rantala suverent. Emily Stang Sando kom inn i 2. omgang og klarte seg godt. Nora Mørk scoret 12 mål og ble kåret til banens beste. Hennes første mål for dagen, etter seks minutters spill, var hennes 100. scoring i serien for Larvik.

Heidi Løke var feilfri i målprotokollen så lenge hun spilte. Det har vært en tøff belastning for flere spillere i det siste, så også Kari Mette Johansen fikk sette seg tidig. Tine Rustad Kristiansen ble spart for å ikke gjøre skulderen verre.

– Tine Stange og Karoline Dyhre Breivang var gode i midtforsvaret. Jeg er veldig fornøyd med alle jentene i dag. Raphaëlle Tervel kom inn og laget fire fine mål. Det var godt å se henne tilbake, sier hovedtrener Karl Erik Bøhn.