Grei gjennomkjøring – Larvik

Grei gjennomkjøring

Larvik Håndballklubb startet slurvete i forsvar, men fikk likevel en grei seier over Gjerpen i Skienshallen. Ledelse med fem mål halvveis ble 34-21 da sluttsignalet gikk.

Larvik HK fikk tettet i forsvaret i 2. omgang, og i angrep var det mange fine kombinasjoner med innspill fra Nora Mørk til Heidi Løke på linja. Det samarbeidet fungerte godt, og Larviks hovedtrener Karl Erik Bøhn ga de to et ekstra pluss for gode kombinasjoner.

Emily Stang Sando kom inn og sto en fin 2. omgang. Alt i alt ble kampen en veldig grei gjennomkjøring uten det alt for store spillet fra Larviks side.

Karoline Dyhre Breivang fikk også pluss for tosifret antall assists og godt forsvarsspill.

Gjerpen har abonnert på bunnplassen i Postenligaen hele sesongen, og etter Larviks seier er det definitivt at Gjerpen rykker ned etter sesongen.