Larvik HK Event – Larvik

Larvik HK Event

Larvik Håndballklubb Event er en nyvinning i klubben. Med topp moderne lastebil, PA-anlegg, 36 hoppeslott og Norges største storskjerm kan vi by på spektakulære event, være seg om det er et internt firma/motivasjons-arrangement eller det er et større kundearrangement.

Lasebilen som frakter utstyr til og fra arrangementssteder kan raskt gjøres om til en scene med musikk, konferansier eller til et åpent showrom. Hele den ene siden kan åpnes. Lastebilen kan med seil lett profileres om, slik at den fremstår som «din».

Europas største hoppeslottpark, med til sammen 36 hoppeslott i alle størrelser, fra fotballbane til åtte meter høye klatrevegger, byr på alle mulige utfordringer. Fra butikkaktiviteter for å fylle butikken med kunder, til teambuildings-aktiviteter for å bygge opp lagmoralen eller å vinne oppmerksomhet på messer – uansett er våre hoppeslott vinnerne.

Flere av hoppeslottene er utrustet med borrelåssystemer for reklame, slik at vi lett kan gjøre dem om til «din» hoppeslottpark. Larvik Håndballklubb er godkjent av Park- og Tivolitilsynet og våre hoppeslott går årlig igjennom de sikkerhetssjekker som gjelder etter norsk lov.

Larvik Håndballklubbs storskjerm er Norges største og den mest moderne du finner i verden i dag. Alt det fastmonterte utstyret tilhører Arena Larvik. Utstyret på gulvet eies med like andeler av Norges Håndballforbund, Arena Larvik og Larvik Håndballklubb. Vi er Larvik kommune og Vestfold fylkeskommune en stor takk skyldig for at dette har kommet på plass.

Som verdens mest moderne LED-reklame er arenareklamen i Arena Larvik populær. Potensielle brukere har kontaktet fabrikken for å forhøre seg om hvor «verdens beste» skjermer befinner seg og for å sjekke ut mulighetene til å leie skjermene i tilknytning til sine svært så eksklusive arrangementer.

Først ute var OL i Vancouver. De ønsket skjermene skipet over til Canada i februar. Det lar seg selvsagt ikke gjøre. Da er nemlig skjermene i bruk i Arena Larvik til klubbens serie- og Champions League-kamper.

I forbindelse med fotball-VM i Sør-Afrika, som går utenfor håndballsesongen, ser det ut til at skjermene skal leies ut. LED-skjermene som står nede på gulvet, kan enkelt slås sammen til Norges største storskjerm på godt i overkant av 60 m².

Ta kontakt med

  Hanne Jensen Moth
Eventansvarlig
Phone: +47 47 93 88 04
Email: hanne@larvikhk.no