Byåsen tapte poeng – Larvik

Byåsen tapte poeng

Storhamar ledet med to mål over Byåsen snaut fire minutter før slutt i et jevnspilt oppgjør i eliteserien tirsdag. To scoringer av Ida Alstad reddet uavgjort for trønderne.

Gjestene tok ledelsen i oppgjøret i Nidarøhallen, og holdt følge med trønderne gjennom hele 1. omgang. Byåsen ledet 18-17 til pause, men etter hvilen var det gjestene som tok føringen.

På det meste ledet Storhamar med tre mål, like etter halvspilt 2. omgang. Fire Byåsen-scoringer på rappen av Camilla Herrem med  bare en i kassa for gjestene gjorde at det sto uavgjort 30-30 sju minutter før slutt.

Kamilla Sundmoen ga gjestene to måls forsprang, men Storhamar klarte ikke å hindre Ida Alstad i å redusere og senere også utlikne til 32-32. Det ga trønderne i hvert fall ett poeng mot Storhamar. NTB konstaterte at Byåsen skuffet og ga Larvik et forsprang i kampen om seriegullet.

Resten av serierunden spilles onsdag. Larvik spiller borte mot Levanger kl. 18.00.