20-målsseier i Levanger – Larvik

20-målsseier i Levanger

Hjemmelaget ledet fra start, men så overtok Larvik Håndballklubb. Til slutt ble det 20-målsseier 36-16 til gjestene. Levanger klarte så vidt å score mer til sammen enn 14-målsscorer Linn Jørum Sulland.

Levanger spilte godt de første fem minuttene. Da Silje Salomonsen økte Levangers ledelse til 4-2 etter fem minutters spill, var stemningen ganske god i Levangerhallen. Derfra sank imidlertid optimismen raskt, da Larvik-målene begynte å trille inn. Samme Salomonsen sørget for ytterligere to scoringer før omgangen var over, men det kom først sju og deretter åtte Larvik-scoringer mellom målene hennes. 4-2 ble til 6-18 til pause.

– Vi var gode bakover. Linn Jørum Sulland gjorde alt rett, skyter, finter og spiller inn. Da fikk vi selvtillitt. I tillegg sto forsvaret godt foran Lene Rantala, som også var god, sier Karl Erik Bøhn.

Linn Jørum Sulland satte inn sitt åttende mål for dagen før lagene tok pause. Etter pause lot Karl Erik Bøhn henne hvile, sammen med Heidi Løke, Tonje Larsen og Lene Rantala.

– Dessverre fikk Nora Mørk ei lårhøne, slik at Sulland måtte spille de siste ti minuttene av kampen. Jeg synes vi gjennomførte på en fin måte, og begge keeperne sto godt i den omgangen de sto, synes Bøhn.

Levanger fikk æren av å sette inn kampens siste mål. 16-36 kom på straffe, og eksekutør var Sidsel Terkelsen, samme spiller som åpnet kampen med to scoringer for hjemmelaget.