Seier igjen – Larvik

Seier igjen

Larvik vant også dagens andre kamp under Gyula Elek Tournament. Ungarske Siofok hang godt med i målfesten, men kunne ikke stå i mot Larviks sluttspurt som ga 7-målsseier 40-33.

Larvik kom best i gang i kamp nummer to også og holdt en firemålsledelse halvveis 20-16. I andre omgang yppet Siofok seg og kom opp på 27-27 halvveis i 2. omgang. Larvik skrudde opp tempoet og kontrollerte inn til seier 40-33.

-Mange fine mål og god skyting, men en del å rette på bakover, konkluderer Ole Gustav Gjekstad. Vilde Johansen gjorde en god kamp bakover i de 20 minuttene hun spilte.  Lise Løke har falt godt inn og er utrolig spillbar i angrep. Jeanett Kristiansen lager målene sine i kamp nummer 2 bak fra banen og viser med det at hun er en veldig anvendelig spiller. Gøy at Sofie fikk en scoring også når hun i dag fikk spille fra start. Alma Hasanic har mange gode redninger på en dag med vanskelige arbeidsforhold. I starten av kampen er hun veldig på alerten og sørger for at vi holder oss foran.  Hun har også imponert på 7-metere. Totalt har motstanderne våre brent 6 av slaget, og Alma har reddet 4 av disse., avslutter Ole Gustav.

Mot Siofok var det også noen av de rutinerte som leverte varene. Karoline Dyhre Breivang startet offensivt og banket inn 4 mål i første omgang. I andre omgang var Isabel Blanco på hugget og satte inn 7 baller bak Siofoks målvakt.

Vi fikk også være vitne til et etterlengtet come back i kampen mot Siofok. Tine Stange spilte sin første kamp siden 31. januar 2012. Hun fikk 15 minutter som forsvarsspiller fra start, og de brukte hun godt ved å klinke til i de ungarske bakspillerne.

I morgen blir det enda tøffere motstand for Larvik. Da venter FTC i deres egen hall.

Kampstart klokken 12:00.