Linn banket inn 11 – Larvik

Linn banket inn 11

Linn Jørum Sulland spilte en av sine bedre landskamper og banket inn 11 mål da Norge spilte uavgjort mot Sør Korea tidligere i formiddag.

De fleste følte nok at Norge kastet bort et poeng i de hektisk sluttminuttene, mens sjefen selv Thorir Hergeirsson var takknemlig for det ene poenget som ble norsk i formiddag. Den norske toppscoreren var fornøyd med egen prestasjon, men ikke med utfallet.
-Vi spiller rett og slett klønete i angrep i slutten av kampen, sier Linn. Vi har en periode hvor vi spiller veldig bra i kontra og etablert angrep, men så kløner vi det til mot slutten. Men ett poeng er definitivt bedre en ingenting.

Linn har helt klart et poeng i det hun sier. Norge tapte de siste sju minuttene av kampen med 4-1.

Dagens bursdagsbarn Linn-Kristin Riegelhuth Koren fulgte opp Sverige-kampen med en ny god kamp, og bidro godt til det ene poenget Norge tok i dag. Hun plasserte 5 flotte skudd i mål, og var den som fulgte tettest etter Sulland i protokollen.

Larviks Tor Odvar Moen har følgende kommentar om Norge så langt i turneringen.
-Vi har vært vitne til et Norge som har famlet litt i starten. Det har vi i og for seg sett i tidligere mesterskap også. Jeg ser en gradvis stigning, men det er noen ting jeg tror må på plass ganske kjapt, målt mot f.eks VM i Brasil. Lunde-tvillingene må spille seg inn, og bruken av Heide Løke i angrep trenger en bedre plan enn den som eksisterer i dag. Jeg synes det blir litt tilfeldig det som skjer nå. Nå ender hun opp som en nødløsning når det stopper opp i spillet.
Alle som følger med vet hva Katrine har betydd for norske gull tidligere, og søster Kristine var svingod i avslutningen av siste VM. Norge trenger de to i slag.
Når det er sagt, må jeg også legge til at jeg har stor tro på at dette skal bli bedre utover i turneringen. I Brasil var utviklingen i angrepsspillet mot slutten av turneringen en viktig årsak til at Norge tok hjem gullet, avslutter Moen.

Kampene forsetter på fredag og Norge møter Danmark i en kamp som garantert kommer til å bety mye for den videre veien i turneringen for begge lag. Kampstart kl.22.15.