Stor interesse i Molde – Larvik

Stor interesse i Molde

Molde var i ledelsen i 11 minutter midt i 1. omgang, men Larvik snudde og vant fortjent 33-26 i midtukekampen, som satte ny publikumsrekord i Molde Arena.

Larvik ledet 3-1, men så scoret Molde fire på rad og var foran til Kristine Breistøl utliknet til 10-10 ni minutter før pause. Kampen fortsatte jevnt til lagene gikk i garderoben med Larvik-ledelse 16-14.

Etter pause økte Larvik ledelsen til seks mål før hjemmelaget reduserte gjestenes forsprang til tre mål. Nærmere kom de imidlertid ikke, for de rød/hvite økte igjen og etter 60 minutter var Larvik sju foran og vant kampen 33-26.

Det var så stor interesse for kampen at det ble ny publikumsrekord i Molde Arena med 1670 tilskuere.

Cassandra Tollbring scoret ni mål for Larvik og ble kåret til banens beste spiller etter kampen.

Søndag er det ny flytur vestover for Larvik. Da venter Tertnes i kvartfinalen i NM.

Larviks målscorere: Cassandra Tollbring 9 (3), Mathilde Rivas-Toft 8, Emilie Christensen 4, Tamires Araujo 4, Tonje Roth Berglie 3, Hege Løken 2, Kristine Breistøl 2, Maria Hjertner 1.