Utklasset Gjerpen – Larvik

Utklasset Gjerpen

Larvik slo tilbake etter den dårlige serieåpningen. I den andre seriekampen fikk jentene vist hva de var gode for mot Gjerpen, som måtte tåle Larvik-seier 40-20.

Gjerpen fulgte Larvik i åpningsminuttene og etter å ha utlignet Larviks ledelse tre ganger tok de også ledelsen 4-3 etter fem minutters spill. Kanskje var det tankene fra tapet i første seriekamp som slo inn, i hvert fall brukte Larvik de neste seks minuttene på å snu 3-4 til ledelse 9-4. Linka og Tonje Roth Berglie løp inn kontringsmål på rad og rekke.

Berglie måtte dessverre ut med skade litt etter og kom ikke på banen mer i oppgjøret, som Larvik ledet 18-11 til pause.

Det var det som ble tilbudt av spenning for de 1352 fremmøtte i Skienshallen. Resten av oppgjøret var det bare spørsmål om hvor stor seieren skulle bli.

Tidligere søndag vant Thüringer sin kvalifiseringspulje og blir Larviks tredje motstander i Champions League denne sesongen. Vipers er også klar for Champions League etter to solide seirer i helgens kvalifiseringskamper.

Larviks målscorere: Linn-Kristin Riegelhuth Koren 16, Kristine Breistøl 5, Mathilde Rivas Toft 4, Cassandra Tollbring 4, Martine Wolff 3, Maria Hjertner 3, Tamires Araujo 3, Tonje Roth Berglie 1, Emilie Christensen 1.