Jevnt mot Storhamar – Larvik

Jevnt mot Storhamar

Det ble igjen jevnt mot Storhamar, denne gang i serien, men Larvik Håndballklubb noterte seg for seier 26-23.

Storhamar ledet 5-1 etter ti minutters spill. På stillingen 6-3 tok gjestene time out og scoret deretter fire mål før Storhamar svarte. Lagene fulgte hverandre inn til pause og ved sidebyttet sto det 12-12.

Gravide Heidi Løke signerte kontrakt til stående applaus i pausen. Den tidligere Larvik-spilleren skrev under en toårskontrakt med Storhamar.

Hun fikk se at det etter pause var Larvik som førte noen mål foran, og det endte med Larvik-seier 26-23. Marit Malm Frafjord ble kåret til kampens beste spiller.

Karoline Dyhre Breivang var tilbake i spillertroppen mot Storhamar, men kom ikke på banen i comebacket.

Lørdag er det all grunn til å komme til Boligmappa Arena Larvik kl. 17.00. Da kommer Veronica Egebakken Kristiansen og hennes Midtjylland til første hjemmekamp i hovedrunden i Champions League.

Larviks målscorere: Marit Malm Frafjord 6, Thea Mørk 6, Gro Hammerseng-Edin 5, Amanda Kurtović 4, Anja Hammerseng-Edin 3, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 2.