Amanda scoret 19 – Larvik

Amanda scoret 19

Amanda Kurtović scoret de tre første målene mot Oppsal og ga seg ikke før hun hadde scoret 19 da Larvik vant 39-22 søndag.

I det tiende møtet med Oppsal åpnet gjestene godt. På stillingen 8-6 tok Larvik time out. Kurtović hadde allerede passert tosifret antall scoringer da lagene gikk til pause med Larvik-ledelse 18-11.

Etter pause fortsatte scoringsrushet fra bakspilleren, som også denne gang spilte mot en tidligere klubb. Amanda Kurtović spilte i Oppsal etter oppholdet i Viborg, før hun kom tilbake til Larvik.

Hun ble for tredje kamp på rad kåret til kampens beste spiller er i kjempeform om dagen. Det får Larvik nytte av allerede fredag kveld, når hovedrunden i Champions League begynner. Larvik starter med bortekamp mot regjerende mester Bucuresti.

Larviks målscorere: Amanda Kurtović 19 (7), Anja Hammerseng-Edin 6, Thea Mørk 4, Tine Stange 3, Marit Malm Frafjord 2, Kristine Breistøl 2, Gro Hammerseng-Edin 1, Vilde Ingeborg Johansen 1, Lena Løwe 1 (1).