Solid seier i Kristiansand – Larvik

Solid seier i Kristiansand

Larvik vant 32-18 over Vipers i et utsolgt Aquarama og beholder avstanden på tre poeng i Grundigligaen ned til Byåsen, seks serierunder før slutt.

Vipers fikk en opptur etter tap i de to siste kampene, mot Byåsen og Glassverket, da klubben tirsdag presenterte tidligere Larvik-spiller Linn Jørum Sulland som ny spiller for neste sesong.

Lykken fortsatte ikke i kampen mot Larvik.  Gjestene utnyttet effektivt Vipers’ feil og stakk tidlig fra i oppgjøret. Hjemmelaget manglet Marta Tomac og var nok mer preget av det enn Larvik var av at de manglet Thea Mørk, Anja Hammerseng-Edin og Amanda Kurtović.

Tine Stange scoret åtte mål i kampen. Hun laget også Larviks 1000. scoring denne sesongen 18 minutter ut i 1. omgang, da hun økte Larviks ledelse til 10-6. Ved sidebytte var Larvik foran 18-10.

Gro Hammerseng-Edin spilte sin 200. kamp for Larvik i bortemøtet med Vipers. Hun er en av tre spillere som runder 200 kampers-merket for klubben denne sesongen.

Nora Mørk rundet 200 kamper borte mot Oppsal i januar, da Alma Hasanić sprakk fingeren og klubben rundet 1000 poeng på adelskalenderen. Senere i vår er det Thea Mørks tur til å runde 200 kamper for klubben.

Av 126 spillere som har spilt seriekamper for Larvik hadde 22 rundet 200 kamper før lagkapteinen.

Larviks målscorere: Nora Mørk 9 (6), Tine Stange 8, Marit Malm Frafjord 6, Gro Hammerseng-Edin 3, Sanna Solberg 2, Jenny Osnes Græsholt 2, Mari Molid 1, Vilde Ingeborg Johansen 1.