Nora-show i Bergen – Larvik

Nora-show i Bergen

Nora Mørk var fast bestemt på at Larvik skulle gjennomføre en prikkfri sesong i Grundigligaen da ballen ble satt i spill i Haukelandshallen i ettermiddag.

Ettter snaue ti minutter hadde Nora puttet på fire av Larviks til da seks mål. På samme tidspunkt stod Tertnes oppført med fattige to mål. Nora økte potten sin med fem til før pause- det tilsvarerte halvparten av Larviks 18 mål i første omgang. Tertnes lå et mål bak Nora med sine 8.

Nora satt på benken da andre omgang startet. Da var det andre som tok over, deriblant Linn-Kristin Riegelhuth Koren. I løpet av  de første syv minuttene av andre omgang økte Larvik sin ledelse til tretten mål- 23-10.

Etter det var det bronsevinnerne fra Tertnes som fikk lov til å styre showet i en tolvminuttersperiode. Etter snaue tjue minutter var Larviks ledelse kappet ned til syv mål- 25-18.

Derfra og ut kampen utlignet Larvik farten, anført av Anja Hammerseng-Edin, og kunne til slutt slippe jubelen løs for seier 31-24 og 22 strake serieseiere. Det for 10. gang i klubbens historie. Nora Mørk ble toppscorer med 11 mål og ble fortjent kåret til Larviks beste spiller. Linka fulgte tettest på i målprotokollen med sine 7 mål.

Om en uke, på selveste Påskeaften, spiller Larvik den første av to kamper i kvartfinalen i Champions League mot Thüringer HC i Tyskland. Skal vi dømme etter de første førti minuttene av dagens kamp, det er de vi ønsker å fokusere på, er det ingenting i veien med formen til jentene!