Larvik var best på fest – Larvik

Larvik var best på fest

Det var lagt opp til håndballfest i Kristiansand i kveld. Aqurama var fullsatt og det ble satt ny publikumsrekord med 2092 tilsuere da Vipers stilte som vertskap med Larvik som gjester. Larvik dominerte oppgjøret fra første sekund, og stod for de fleste og beste partytriksene underveis.

Larvik ledet som nevnt oppgjøret 17-7 til pause. Kjøret fortsatte i noen minutter etter pause også. Larvik økte ledelsen til 23-8 etter snaue ti minutter av omgangen. Med tjue minutter igjen vandret nok tankene mot fredagens oppgjør mot Sävehof i Gøteborg.

-Det var et poeng for oss å ta ned tempoet på det tidspunktet, sier Ole Gustav Gjekstad etter kampen. Kampen var vår, så da valgte vi å gjøre noen grep som gjør at vi stiller best mulig rustet til kampen i Sverige på fredag.

Et av grepene som ble gjort i dag  var å la kaptein Gro Hammerseng-Edin bli igjen hjemme i Larvik.

-Hun har hatt en litt sår akilles i det siste og trengte hvile. Hadde dete vært «Årets kamp» hadde hun garantert spilt. Smertetersklen er skyhøy hos Gro.

-Kampen for øvrig er meget bra, forstetter Gjekstad. Vi starter bra med aggresivt forsvarsspill og oppfinnsomt angrepsspill. Det fortsaetter vi med i 40 minutter, til vi roet det litt ned. I tilleg skyter vi bra gjennom hele kampen. Det gir en god opplevelse for samtlige.