Seier i toppkampen – Larvik

Seier i toppkampen

Larvik lå to poeng foran Oppsal på tabellen før kveldens kamp- nå er det forspranget økt til fire. Larvik svingte temmelig mye i prestasjonene i løpet av kampen. Hele 35 mål fremover kan man være godt fornøyd med, men 25 bakover er noe i overkant. Med tre dager igjen til premieren i Champions League er det bakover i rekkene det først og fremst må ryddes opp. Det som gledet vel så mye som to poeng var at hele 817tilskuere tok tuen til Arena Larvik for å støtte laget og kveldens Rosa Sløyfe- aksjon.

Larvik fikk en meget god start på kampen og scoret fire strake mål uten at Oppsal klarte å svare. Da var det ikke gått mer enn tre og et halvt minutt av kampen. Etter det ble det vel mye rot i de bakre rekkene og Oppsal benytte sjansen til å kutte ned forspranget ganske kjapt. Før det var gått ti minutter stdd det kun 6-5 på tavla. Deretter fikk Larvik opp farten i angrepsspillet igjen, men bakover var det fortsatt litt vel lekk, Oppsal fikk lov til å score 14 mål i første omgang. Larvik satte inn 18 baller bak en god Oppsal-keeper Marie Sundfør Tømmerbakke. Hun sørget alene for at forspranget ikke var større halvveis i kampen.

Larvik fikk en flying start på andre omgang også. Fra pausestillingen 18-14 og til 22-14 gikk det kun drøye to minutter. Det meste fungerte for Larvik. Forsvaret satt bedre, noe som ga flere kontringsmuligheter, og etter et snaut kvarter var forspranget økt til 29-18. Det siste kvarteret var ikke like bra, men det endte nok en gang med tosifret seier til Larvik.

Alina Wojtas viste gryende scoringsform i kveld. Hun banket inn syv spillemål og ble kåret til banens beste spiller.

KAMPFAKTA

Rosa suksess

Det handlet ikke bare om håndball i Arena Larvik i kveld. I forbindelse med kampen ble det avholdt en Rosa Sløyfe- aksjon til inntelkt for Brystkreftforeningen. Oppsal var med på å markere aksjonen ved å stille opp i rosa t-skjorter på oppvarmingen. Takk for det- flott gjort! Larviks ledere var ikledd rosa t-skjorter på benken, og ute på banen hadde spillerne alt fra rosa neglelakk, rosa sløyfer, hårbånd og svettebånd. I tillegg stilte jentene opp med kaker som ble solgt fra Kreftforeningens stand i Arena. De ble iføge ryktene blåst bort ii løpet av kort tid. Vi vil også rette en stor takk til klubbens Damegruppe som donerte inntektene fra deres loddsalg til aksjonen. Eventansvarlig i Larvik Håndballkubb, Hanne Jensen Moth ,var veldig fornøyd med prosjektet.

-Jeg vil benytte muligheten til å takke alle som bidro til aksjonen. Den ble veldig vellykket. Kakene vi stilte med og skolebrødene fra Majas Bakeri bare forsvant av bordene. Det gikk så kjapt unna at de som ønsket å kose seg med litt ekstra i pausen dessverre ikke fikk det. Det blir spennende å se hva sluttsummen blir, avslutter Hanne.

Elektrisk stemning på lørdag!

I kveld overvar 817 tilskuere kampen i Arena Larvik. Vi oppfordrer samtlige 817 til å komme tilbake på lørdag, og samtidig ta mede en venn eller to når Champions League starter med kamp mot Metz Handball.
Bli med på å skape elektriks stemning i Arena og husk at du kan kjøpe bilett med mat på forhånd på vår billettside (link nedenfor). Fra klokken 1600 blir det servert «oktobertallerken» i publikumsbaren i kantina på Thor Heyerdahl vgs. Bratwüsrt, surkål og potetmos pluss noe godt og drikke kan være godt å ha i magen når taket skal løftes kl.1830. Velg billettkategori «Adgang med mat» når du bestiller på nett. Det koster kun kr 150, for kamp og mat!

Larvik- Metz Handball, Champions League, lørdag 18. oktober kl.1830.