Seier og to poeng mot Storhamar – Larvik

Seier og to poeng mot Storhamar

Forrige sesong avga Larvik et poeng mot Storhamar i Prestrudhallen. Det gjorde man ikke i kveld, det hele endte med seier 28-24 etter en solid pauseledelse 15-9.

Den ledelsen burde vært en del større for i første omgang var det klar forskjell på lagene, men en 10-11 tekniske feil, hvor av en god del i kontringsfasen, ble ikke luken større. Vi satt men en følelse av at det burde vært 10 måls differanse til pause.

Andre omgang ble noe mer hektisk sett med larvikøyne. Storhamar kuttet ned ledelsen til tre mål relativt tidlig i omgangen. Deretter gjorde Larvik et rykk og økte forspranget til syv mål. Storhamar ga seg ikke med det, men kom aldri nærmere enn tre mål siste del av kampen.

Larvik la ned stor innsats og mye svette i kampen, men fikk det ikke til å henge sammen spillemessig over tid. Uansett, to poeng til er bokført og det er det viktigste i denne sammenhengen.

Alina Wojtas ble for andre kamp på rad kåret til Larviks beste spiller. Hun scoret 6 mål. Nora Mørk ble lagets toppscorer med 8 mål.

-Alina og Linka gjør en bra kamp og Gro gjør en god jobb bakover, forteller Ole Gustav etter kampen. Det er kamp om plassene i dette laget og det kan noen ganger føre til litt usikkerhet.  I dag ble det vel mye rot i perioder.

-De gangene vi setter skikkelig trykk på dem er vi gode i angrep, men i de periodene vi stresser med ball blir det for unøyaktig og rotete. Vi har en del å jobbe med de kommende ukene før Champions League starter, avslutter Ole Gustav.

Før den tid skal Larvik i sving igjen i Grundigligaen og Cupen. Førstkommende lørdag står Vipers for tur. Kampen starter kl. 1600 i Arena Larvik.