Scoringsrekord mot Skogstrand – Larvik

Scoringsrekord mot Skogstrand

Larvik lekte seg til 4. runde i Cupen i kveld med seier 58-22. Det antallet scoringer fremover sletter en gammel klubbrekord som stammer tilbake til en cupkamp mot Ull/Kisa i september 2007 da Larvik vant 57-15.

Det var god stemning i en mer en fullsatt Kvernhushallen utenfor Fredrikstad i kveld. Larvik laget en mengde mål og leverte god underholdning til de fremmøtte. De var nok også godt fornøyd med eget lag som fikk lurt inn hele 22 baller i Larvik-buret.

Larvik delte troppen opp i to lag og laget en aldri så liten internkonkurranse dem i mellom. Det ene laget vant sin del av kampen 31-10 mot 27-12 for den andre gjengen.Lagene bspilte 15 minutter i hver omgang. Lag 1 satt full fart fra start og holdt lenge et skjema som kunne gi mer enn 60 scoringer. Det tempoet sank noe utover i omgangen. Lag 1 slapp til lag 2 på stillingen 15-4 etter drøye 15 minutter. Til pause var stillingen 25-8.

Lag 2 fikk starte andre omgang og vare langt friskere fremover, men også litt slepphendte bakover. De leverte fra seg ballen til lag 2 på stillingen 42-16 noe som ga 17-8 i deres kvarter på banen. Lag 1 styrte det hele inn til scoringsrekord med to kjappe scoringer fra Linka innenfor de siste 30 sekundene. Lag 1 sin andre omgang endte 16-6.

Gro Hammerseng-Edin var eneste friske Larvik-spiller uten scoring i kveld! Hun fikk fri og var hjemme og passet på lille Mio!

Hvilket lag som blir Larviks motstander i 4. runde får vi vite i slutten av neste uke. Tredje runde skal avsluttes innen 17. september.

Larviks neste oppgave er hjemmepremoieren i Grundigligaen førstkommende søndag kl.1700 i Arena Larvik.