God start etter lang pause – Larvik

God start etter lang pause

En drøy måned uten kamper er sjelden kost for Larviks jenter. Den første semifinalekampen mot Tertnes var lagets første kamp siden 23. mars. Det var dog lite rust å spore maskineriet, for Larvik kjørte over Tertnes i første omgang og ledet 19-09 halvveis som ble til 36- 24 til slutt.

-Vi leverer en bra match med tanke på at vi har hatt veldig lang kampfri, forteller en fornøyd Ole Gustav Gjekstad.  Vi bruker hele laget og holder ganske jevn kvalitet uansett oppstilling. Alma står en veldig bra første omgang i målet og kantene våre leverer veldig bra gjennom hele kampen. Linka setter inn 10 mål på 11 skudd, Sofie kommer inn fra benken i første omgang og lager 4 mål på 4 skudd. Alt i alt en solid kamp hvor mange var gode.

Det var aldri tvil om utfallet i kveld. Larvik rykket tidlig til seg en solid luke som Tertnes aldri var i nærheten av å tette. Andre omgang ble en litt slakkere affære, spesielt defensivt. Tertnes fikk litt mer plass å boltre seg på, uten at det stresset Larvik som fortsatte å produsere mål jevnt og trutt, et par av dem av den spektakulære sorten. Gro Hammerseng-Edin og Linka landet et par herlige flyvere i andre omgang, som også et noe skuffet hjemmepublikum satt pris på.

Nora Mørk var også veldig aktiv i kveld. Hun scoret 8 mål og ble kåret til Larviks beste spiller av en jury i Haukelandshallen.

Førstkommende onsdag spilles returoppgjøret i Larvik.

Larvik-Tertnes, onsdag 30.april kl.1900 i Arena Larvik.