Solid andre omgang avgjorde – Larvik

Solid andre omgang avgjorde

Larvik fikk en knallstart og ledet 7-1 etter etter drøye 6 minutter. Da tok Glassverket en time out og etter den endret kampbildet seg drastisk. Larvik var muligens litt for fornøyde med starten for halvveis stod det 17-15 på tavla. Etter pausen fikk vi se et helt annet Larvik som gikk rett i strupen på gjestene og avgjorde kampen i løpet av noen få minutter.

Larvik rivstartet andre omgang og vant de første snaue syv minuttene 8-0 og ledet hele 25-15. Glassverket tok time out på stillingen 23-15, men denne gangen hadde ikke den samme effekten som den de tok tidlig i første omgang. Tempoet var tilbake i forsvarsspillet og bakerst stod Lene Rantala bunnsolid i mål. Lene overtok mellom stengene etter pause og slapp ikke mer enn 7 baller bak seg på de 30 minutene hun stod. Cecilie Leganger stod første omgang og åpnet godt. Utover i omgangen arbeidsforholdene vanskelige da intensiteten i forsvarspillet falt, men totalt sett lover det godt for tiden som kommer at Larvik nå har tre solide og skadefrie målvakter å velge mellom.

Larvik har vært inne i en meget hard treningsperiode som skal lede ut i toppform når Champions League starter opp kommende helg. I kveld bar kontrings- og angrepsspillet preg av noe lettere ben enn det vi har sett tidligere i januar. Løpsviljen var stor og angrepspillet variert- 35 mål mot Glassverket er klart godkjent.

Nora Mørk ble Larviks toppscorer med 11 mål og det var veldig deilig å se prikkfri skyting fra 7-metersmerket fra den kanten- 6 av 6 er solid. Tine Stange var meget frisk i kveld og ble fortjent kåret til banens beste spiller av en jury i hallen. Tine banket inn 7 spillemål bak Glassverkets målvakter- syv skudd de ikke var i nærheten av å ta.

Kommende uke starter det virkelige hardkjøret for Larvik. De neste 68 dagene skal Larvik igjennom 16 kamper, hvorav 6 i Champions League. Onsdag går turen til Fredrikstad og grytidlig torsdag morgen settes kursen mot Ljubljana og kamp mot Krim på lørdag.