I rute før start – Larvik

I rute før start

Larvik Håndballklubb hadde overhodet ingen problemer med å slå Vipers Kristiansand i Arena Larvik i kveld. Alle utespillerne fikk rimelig med spilletid i kampen som endte 35-15. Det meste ser ut til å være på stell før lørdagens Champions League åpning mot Podravka Vegeta.

Kampen startet i et noe bedagelig tempo og det tok litt tid før Larvik fikk fart på målproduksjonen.
Bakover var det relativt tett og greit og Cecilie Leganger hadde god kontroll på Vipers sine skyttere gjennom hele kampen.

Larvik dro stille og rolig i fra til 18-8 til pause. Andre omgang startet i et noe høyere tempo fra Larviks side, med 5 scoringer på rad og ledelse 23-8.
Nora Mørk fortsetter den gode trenden og endte som lagets toppscorer med 8 mål. Hun ble også kåret til banens beste spiller av en jury fra supportergjengen Vikingane. Godt valg, gutter!

Ellers var det gledelig å se Tine Rustad Kristiansen, Lise Løke og Anja Hammerseng-Edin tilbake på banen. Det betyr at troppen er på sitt bredeste noen få dager før avkast i Champions League.
Tine kom ikke på scoringslisten, selv om hun var nære på ved sin første ballberøring i en kontring, men hun fikk vist frem sin gode spilleforståelse når hun assisterte til et par flotte scoringer. Lise var frisk i sin offisielle debut for Larvik og scoret 5 mål samtidig som hun skaffet flere 7-metere.

Med tre dager igjen til det virkelige alvoret starter ser det bra ut i Larviks rekker. Vi gleder oss veldig til avkast kl.19:30 på lørdag.