I rute til seriestart – Larvik

I rute til seriestart

Larviks siste testkamp før seriestart fortalte de ca. 200 fremmøtte i Tjøllinghallen at laget er i rute en uke før seriestart. Glassverket ble holdt på trygg avstand i 2 x 30 minutter- Larvik vant komfortabelt 32-21.

En uke før Larvik starter Postenligaen med bortekamp mot Levanger fikk vi bekreftet at Larvik har en stor og bred tropp denne sesongen. I dag fikk 14 spillere rikelig med spilletid og mange viste at de har lyst på en plass i startoppstillingen neste onsdag.

Larvik startet kampen med en oppstilling som blant annet inneholdt en sesongdebuterende Tonje Larsen. Hun spilte de første 15 minuttene i forsvar og var med på å gi Larvik en god start på kampen. Det  tok ikke mange minuttene før det stod 4-0 på tavla. Gro Hammerseng- Edin fikk hvile mot Team Tvis Holstebro sist lørdag, men  i dag spilte hun fra start og jobbet godt sammen med sin ”gamle” makker Tonje Larsen i forsvar. Gro nøyde seg med rundt tjue minutter på parketten i ettermiddag.
Larvik byttet mye i løpet av kampen uten at det gjorde det spesielt mye lettere for Glassverket. Ledelsen økte jevnt og trutt- på det meste ledet Larvik med 13 mål.

Alma Hasanic og Jeanett Kristiansen møtte sine tidligere lagvenninner for første gang etter overgangen til Larvik og begge klarte seg godt.  Alma var nok en gang eneste målvakt hos Larvik og hun leverte seksti flotte minutter mot gamle kjente. Jeanett delte spilletid med Thea Mørk og vi så et lettet utrykk i ansiktet hennes når hun kontret inn 13-8 rett etter at hun entret banen halvveis i første omgang.

Om en uke drar Larvik til Levanger og sesongens første kamp i Postenligaen. Onsdag 11. september er det klart for hjemmepremiere med Fredrikstad som motstander, og 5. oktober starter sesongens Champions League med hjemmekamp mot kroatiske Podravka.