Effektive minutter for Nora Mørk – Larvik

Effektive minutter for Nora Mørk

Larvik hadde ingen problemer med Tertnes i første sluttspillfinale. Seier 40-20 i Bergen sier det meste. Nora Mørk fikk sin sesongdebut og hadde mye hun skulle ha ut på kort tid.

Larviks nummer 9 har ikke spilt siden sluttspillet forrige sesong og fikk sin etterlengtede sesongdebut fra start i 2. omgang. Det var helt tydelig at det var en topptent og kampklar Nora Mørk som entret banen.

Da omgangen var fire minutter gammel scoret hun også, Larviks 25. mål. Tertnes hadde enda ikke rundet tosifret på det tidspunktet. Hun satte like godt fire mål på rad, to av dem på straffe, i løpet av de drøyt 11 minuttene hun fikk spille.

Etter kampen ble Nora Mørk av en jury kåret til banens beste spiller. Beste hos hjemmelaget ble keeper Marie Davidsen.

Isabel Blanco åpnet scoringene for Larvik i kampen. Marte Reinkind utliknet, men så var det bare Larvik via 6-1 og 14-2 på de to tidspunktene Tertnes tok time out.

Larvik bare fortsatte å kjøre på, men Tertnes kom litt mer med i kampen fra de siste ti minuttene før hvilen. Larvik ledet 21-7 til pause.

Larvik endte til slutt på 40 scoringer og vant 40-20. Det er ny scoringsrekord i Haukelandshallen for Larvik i en sluttspillkamp.

Dette var femte sesongen Tertnes var Larviks motstander i sluttspillet. Av disse har tre vært semifinale.

I den andre semifinalen mellom Stabæk og Byåsen var det svært jevnt, med trøndersk seier 26-25 til slutt.